Rólunk

Ismerj meg minket!

A történetünk

Egy többéves tapasztalattal rendelkező PR szakértő egy nap úgy dönt, hogy a maga útját választva olyan #loveproject-ek alkotóinak segít a kommunikációban, akik saját márkájukat egyedi módon szeretnék bemutatni. Ekkor keres maga mellé egy profi grafikust, valamint egy jó stílusú fotóst, és így születik meg a Peaberry kommunikációs és rendezvényszervező műhely.

A csapatunk

Balázs Edina

Alapító, kreatív vezető

Tízéves tapasztalattal rendelkező PR szakértő és hobby cukrász, aki álmodott egy nagyot, és úgy döntött, abban segít feltörekvő márkáknak, hogy azok minél profibb módon mutathassák meg magukat. Egyetemistaként fél évig Dániában élt, az akkor itthon még ismeretlennek számító hygge kifejezés tudat alatt már akkor rabul ejtette.

Juhász Eszter

Fotós

Esküvő- és portréfotós, a Beauty is Found alapítója, aki mindenben a szépet keresi. Hangulatfotóival úgy mutat be egy-egy terméket, hogy azok valóban értékesnek és egyedinek látszódjanak. Szívbéli fotós, igazi kávérajongó, aki számára alkotás közben megáll az idő.

Kiss Anna Júlia

Grafikus, web designer

A letisztult, lényegretörő stílus híve, grafikus és illusztrátor. Nála jobban nem sokan élik meg, amire mindannyian törekszünk: a slow life és a hygge Annánál nemcsak papíron működik. Hisz abban, hogy a legjobb ötletek kávézás közben születnek.

Miért válassz minket?

Imádjuk a szakmánkat, melyet nap mint nap szuper projekteken keresztül gyakorlunk.

Hárman összesen több mint húsz éves munkatapasztalattal a hátunk mögött arra törekszünk, hogy mindig valami újat, egyedit és különlegeset teremtsünk.

Hasonlóan gondolkodunk, hasonló stílust követünk. Minimalizmus, modern irányvonal és kreativitás egy jó adag lelkesedéssel.

Mindannyian hiszünk abban, hogy munkáinkon keresztül képviselni tudjuk azt, hogy a minőségi dolgok az igazán értékesek és egyediek.

Szaktudásunk legjavát, valamint a gasztronómia, az egyedi tervezésű termékek és a szépség iránti szenvedélyünket most annak szenteljük, hogy  vállalkozásod még sikeresebb legyen.

Ajánlatot kérnél?

Keress minket telefonon vagy további elérhetőségeinken!