Rólunk

Ismerj meg minket!

A történetünk

Egy többéves tapasztalattal rendelkező kommunikációs szakértő egy nap úgy dönt, hogy a maga útját választva #loveproject-ek alkotóinak segít saját márkájukat egyedi módon megmutatni. Ekkor keres maga mellé egy profi grafikust, egy jó stílusú fotóst, valamint egy honlapépítőt, és így születik meg a Peaberry márkaépítő műhely.

A csapatunk

Balázs Edina

Alapító, kreatív vezető

Tízéves tapasztalattal rendelkező kommunikációs szakértő és szövegíró, aki álmodott egy nagyot, és úgy döntött, abban segít feltörekvő márkáknak, hogy azok minél profibb módon mutathassák meg magukat. Márkakommunikáció, tartalomstratégia, social media menedzsment és CSR projektek koordinálása a szakterülete.

Rozgics Kornél

Társalapító, fotós

Termék- és business portéfotós, a Rozgics Photography alapítója. A márkaépítésben kreatív termékfotókkal, webshopfotókkal és üzleti portékkal tud segíteni.

Többéves tapasztalata van pályázatok, projektek, közbeszerzések kezelésében, valamint szöveges és képi tartalomgyártásban.

Kiss Anna Júlia

Grafikus, web designer

A letisztult, lényegretörő stílus híve, grafikus és illusztrátor. Nála jobban nem sokan élik meg, amire mindannyian törekszünk: a slow life és a hygge Annánál nemcsak papíron működik. Hisz abban, hogy a legjobb ötletek kávézás közben születnek.

Barta Zoltán

Webszerkesztő, honlapkészítő

Az ügyféligényt maximálisan támogató honlapok, webshopok tervezése, építése és szükségszerű frissítése a kisujjában van. A webfejlesztésen túl már előzetesen, a tervezés folyamán is hasznos marketing tippekkel lát el és nem hagy cserben az elkészült honlap későbbi átalakítása, frissítése során sem.

Miért válassz minket?

Imádjuk a szakmánkat, melyet nap mint nap szuper projekteken keresztül gyakorlunk.

Hárman összesen több mint húsz éves munkatapasztalattal a hátunk mögött arra törekszünk, hogy mindig valami újat, egyedit és különlegeset teremtsünk.

Hasonlóan gondolkodunk, hasonló stílust követünk. Minimalizmus, modern irányvonal és kreativitás egy jó adag lelkesedéssel.

Mindannyian hiszünk abban, hogy munkáinkon keresztül képviselni tudjuk azt, hogy a minőségi dolgok az igazán értékesek és egyediek.

Szaktudásunk legjavát, valamint a gasztronómia, az egyedi tervezésű termékek és a szépség iránti szenvedélyünket most annak szenteljük, hogy  vállalkozásod még sikeresebb legyen.

Ajánlatot kérnél?

Keress minket telefonon vagy további elérhetőségeinken!